Дата публікації:
04 жовтня 2023
Кількість переглядів:
274
Поділитися:

Від імені АТ Сумський завод «Насосенергомаш» вітаю Сумський державний університет із 75-ти річним ювілеєм. Університет займає гідну позицію серед вищих шкіл нашої Держави, і цей ювілей — ще одна приємна нагода відзначити Ваш високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю.

Для нашого міста дуже важливо, що у ньому є такий авторитетний та престижний вищий навчальний заклад, що дав путівку у життя понад тисячам талановитих випускників. Наш завод та університет зв’язують десятки років плідного співробітництва та дружби. Не помилюсь у твердженні, що вже сотні випускників університету зробили гідний внесок у розвиток нашого підприємства, працювали та продовжують працювати технологами, конструкторами, програмістами, майстрами, керівниками цехів й відділів, керують підприємством.

Вірю, що наше плідне співробітництво буде продовжуватись і в майбутньому. Бажаю Сумському державному університету і надалі плідно працювати в науково-педагогічній сфері та зичу великого натхнення, наснаги, невтомного прагнення до пізнання та успіхів у Вашій роботі!

Павло ЛИЗОГУБ,
Начальник відділу головного технолога,
головний технолог АТ Сумський завод «Насосенергомаш»