Дата публікації:
02 жовтня 2023
Кількість переглядів:
169
Поділитися:

29 вересня 2023 р. студенти кафедри ТМВІ, які навчаються за бакалаврськими та магістерськими освітніми програмами «Технології машинобудування» (спеціальність 131 «Прикладна механіка») та «Металорізальні верстати та системи» (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування») зустрілись з директором по персоналу ТОВ ПК «Пожмашина» (смт. Ладан) Олександром РАТНІКОВИМ.

Під час зустрічі з представником провідного вітчизняного виробника протипожежної, аварійно-рятувальної та спеціалізованої техніки обговорювались питання щодо проходження студентами кафедри ТМВІ на підприємстві виробничих та переддипломних практик, стажування, а також актуальні вакансії, номенклатура продукції, що виробляє промислова компанія тощо.

У зустрічі також взяли участь зав. кафедри ТМВІ Віталій ІВАНОВ, начальник відділу з практики та інтеграційних зв’язків з замовниками кадрів СумДУ Альона ЄВДОКИМОВА, перший заступник декана факультету ТеСЕТ Артем ЄВТУХОВ та заступник декана факультету ТеСЕТ з практично-орієнтованої підготовки студентів та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів Борис СТУПІН.