Дата публікації:
27 січня 2020
Кількість переглядів:
230
Поділитися:

Доцент кафедри Івченко Олександр Володимирович разом з магістрантами групи ТМ.м-81 04 жовтня 2019 року прийняли участь в заході для підприємств Сумського регіону: семінар на тему «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга з врахуванням положень ISO 19011:2018 та ISO 31000:2018», який проводився за підтримки та на базі ДП «Сумистандартметрологія».

 Основні теми семінару стосувалися:

  • Новітніх технології та устатковання з очищення та регенерації повітря в робочих приміщеннях.
  • Нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
  • Нової версія міжнародного стандарту ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
  • Принципів проведення аудитів та методи роботи аудитора при перевірці відповідності систем управління за ISO 19011:2018.