Дата публікації:
02 грудня 2022
Кількість переглядів:
174
Поділитися:

Завершилося піврічне наукове стажування старшого викладача кафедри ТМВІ к.т.н. Юлії Денисенко, яке проходило на факультеті механічної інженерії Познанського технологічного університету під керівництвом доктора Юстини Трояновської.

Тематика дослідження була пов’язана з дослідженням сучасних технологій в плануванні виробництва та забезпеченні інструментом. В рамках стажування були відвідані лабораторії 3D-друку, робототехніки, лиття матеріалів. У результаті співпраці підготовлена стаття та подана до друку до серії EAI / Springer Innovations in Communication and Computing у наукометричних базах даних Scopus, Web of Science.

«Результатом дослідження для мене є не тільки наукові досягнення та відвідування лабораторій університету-партнера. Це й цікавий досвід спілкування з новими людьми, розвиток особистості й через вивчення нової мови, особливостей культури. Це можливість відвідати музеї, побачити пам’ятки архітектури. У результаті ти відкриваєш для себе спільні аспекти історичного минулого, дізнаєшся багато нового і у той же час переконуєшся у тому, що Україна вже давно є розвинутою європейською країною, відчуваєш підтримку та стаєш впевненим у спільності поглядів щодо дружби й розвитку співпраці у майбутньому. Щиро вдячна не тільки за можливість стажування, а й за підтримку у такий важкий час доктору Юстині Трояновській, замдекана факультету механічної інженерії, професору Олафу Чишак, декану факультету механічної інженерії, а також колективу факультету механічної інженерії» - ділиться Юлія Денисенко.