Дата публікації:
02 грудня 2022
Кількість переглядів:
169
Поділитися:

Проф. Віталій Іванов, завідувач кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів, заступник декана факультету технічних систем та енергоефективних технологій дав інтерв’ю японському виданню Chunichi Shimbun.

Фокус розмови був на сучасних викликах української інженерної освіти, особливостях організації навчального процесу та дослідницької діяльності в Сумському державному університеті під час війни.

Інтерв’ю було надано у рамках реалізації проєкту «Follow-up Cooperation Training for Ukraine on Issue-specific Training «Industrial Technology Education», що фінансується Japan International Cooperation Agency та ESD Consortium Aichi. В проєкті беруть участь викладачі кафедри ТМВІ Віталій Іванов і Юлія Денисенко, факультету ТЕСЕТ Кристина Берладір, Юрій Мерзляков, Іван Павленко, Виталій Панченко, Ірина Ваькіна, Владислав Кондусь, факультету ІФСК Микола Назаров, а також Яна Мисик. Дякуємо японським колегам за можливість відкрито говорити про реальні потреби української освіти та науки.