Дата публікації:
19 червня 2018
Кількість переглядів:
350
Поділитися:

У 2017-2018 навчальному році студенти кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів брали участь у трьох Всеукраїнських конкурсах наукових робіт та чотирьох Всеукраїнських олімпіадах з дисциплін професійної підготовки. Сумлінні та наполегливі студенти кафедри ТМВІ гідно представили Сумський державний університет на Всеукраїнському просторі та допомогли підтримати лідуючі позиції рідного університету в олімпіадах та конкурсах. 

Так, на Всеукраїнських конкурсах наукових робіт було здобуте одне перше і два третіх місця.

Колос Віталій Олександрович та Кононович Віталій Миколайович, студенти IV крусу бакалавратури, які навчаються за фаховим спрямуванням «Технології машинобудування» (спеціальність «Прикладна механіка»), нагороджені дипломом І ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія» (17-19 квітня 2018, Сумський державний університет, м. Суми). Керівник: доцент кафедри ТМВІ Іванов В. О.

Павлова Аліна Сергіївна та Залога Руслан Олегович, студенти ІІ та І курсу магістратури, які навчаються за фаховим спрямуванням «Якість, стандартизація та сертифікація» (спеціальність «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»), нагороджені дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» (26-27 квітня 2018 року, Луцький національний технічний університет, м. Луцьк). Керівник: доцент кафедри ТМВІ Івченко О. В.

Божко Андрій Володимирович, студент І курсу магістратури, який навчається за фаховим спрямуванням «Металорізальні верстати та системи» (спеціальність «Галузеве машинобудування»), нагороджений дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка («Технології машинобудування»)» (25-27 квітня 2018 року, Житомирський державний технологічний університет, м. Житомир). Керівник: зав кафедри ТМВІ Залога В. О.

На Всеукраїнських олімпіадах зі спеціальностей кафедри та дисциплін фахової підготовки студентами кафедри ТМВІ були здобуті чотири дипломи третього ступеня.

Калюжний Іван Володимирович, студент І курсу магістратури, який навчається за фаховим спрямуванням «Технології машинобудування» (сепціальність «Прикладна механіка»), нагороджений дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Програмування обробки на верстатах з ЧПК» (27-30 березня 2018 року, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», м. Київ).

Пилипів Дмитро Андрійович, студент ІІІ курсу бакалавратури, який навчається за фаховим спрямуванням «Металорізальні верстати та системи» (спеціальність «Галузеве машинобудування»), нагороджений дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання» (11-13 квітня 2018 року, Миколаївський національний аграрний університет, м. Миколаїв).

Романенко Євгеній Володимирович, студент І курсу магістратури, який навчається за фаховим спрямуванням «Металорізальні верстати та системи» (спеціальність «Галузеве машинобудування»), нагороджений дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Металорізальні верстати та системи» (18-20 квітня 2018 року, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського, м. Кременчук).

Сивоконь Максим Леонідович, студент ІV курсу бакалавратури, який навчається за фаховим спрямуванням «Технології машинобудування» (спеціальність «Прикладна механіка»), нагороджений дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технології машинобудування» (15-18 травня 2018 року, Одеський національний політехнічний університет, м. Одеса).

Адміністрація університету, науково-педагогічний колектив і студенти кафедри ТМВІ, факультету технічних систем та енергоефективних технологій вітають переможців з вдалими виступами та бажають їм творчої наснаги та подальшого професійного зростання.