Дата публікації:
27 вересня 2021
Кількість переглядів:
254
Поділитися:

Кафедра ТМВІ плідно розвиває партнерство із Технологічним університетом м. Кельце, Польща. З 13 по 17 вересня на кафедрі ТМВІ відбувся візит д.т.н. Славомира Лущинськи у рамках проєкту Erasmus+. Тема програми "Production systems simulation: Modelling and Analysis using FlexSim 3D software".

Окрім викладання, цей тиждень був насичений зустрічами для обговорення подальшого співробітництва.

Так, на зустрічі з Констянтином Кириченко, начальником Управління міжнародного співробітництва, обговорювали шляхи розвитку міжнародної академічної мобільності та подання спільних наукових проєктів.
З Юрієм Зубанем, директором організаційно-методичного центру технологій електронного навчання обговорювали можливість впровадження технологій доповненої реальності та їх впровадження у освітньо-науковий процес.
З Олександром Гусаком, деканом факультету ТеСЕТ, визначали шляхи залучення студентів до міжнародної академічної мобільності.

На зустрічі з Миколою Антиковим, директором Машинобудівного фахового коледжу СумДУ обговорили досвід співробітництва підприємство-навчальний заклад на прикладі центру дуальної освіти.
З Володимиром Однораловим, заступником генерального директора з метрології, стандартизації та наукової діяльності ДП "Сумистандартметрологія" ознайомилися з основними принципами забезпечення точності вимірювань, а також еталонною базою підприємства.
Крім того відбулися візити на виробництва ТОВ «ГУАЛА КЛОЖЕРС УКРАЇНА» та на АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання – Інжиніринг».