Дата публікації:
27 вересня 2021
Кількість переглядів:
237
Поділитися:

Пропонуємо ще раз згадати, як на факультеті технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету відбувся «Erasmus+ Day»!

Захід проходив у змішаному форматі та зібрав здобувачів вищої освіти, науковців і викладачів, зацікавлених у темі академічної мобільності, зокрема, участі в грантовій програмі ЄС Erasmus+. Під час заходу була надана докладна інформація щодо перспектив міжнародного навчального та наукового досвіду, представлені можливості міжнародної академічної мобільності, які пропонує СумДУ, а також – особливості процедури участі в міжнародних програмах.

Висловлюємо щиру подяку нашим вельмишановних гостям за участь та змістовні виступи! Керівник Svitlana Shytikova Національного Еразмус+ офісу (National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team) подякувала команді Сумського державного університету за активну участь у грантовій програмі ЄС Еразмус+. Olga Vahrina (Політехніка Познанська, Польща) та Sławomir Luściński (Технологічний університет м. Кельце, Польща) розповіли учасникам про актуальні можливості академічної мобільності.

Головна мета інформаційного заходу «Erasmus+ Day» – показати можливості академічної мобільності, що надає університет, допомогти студентам повірити в те, що участь у таких програмах – це не складно, головне мати бажання, віру в себе й прагнення до розвитку.

Своїм досвідом участі в програмах академічної мобільності поділилися студенти й аспіранти кафедри ТМВІ:

  • студент 4 курсу Максим Беседін (академічна мобільність в Політехнічному університеті Тімішоара (Румунія);
  • аспірант Віталій Колос (академічна мобільність в Сілезійському технологічному університеті (Польща);
  • аспірант Руслан Залога (академічна мобільність у технічному університеті Клуж-Напока (Румунія). 

Також кафедра ТМВІ висловлює вдячність організаторам Юлії Денисенко та Віталію Іванову.