Дата публікації:
30 жовтня 2020
Кількість переглядів:
408
Поділитися:

З ініціативи кафедри ТМВІ Сумський державний університет успішно пройшов черговий етап участі в рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка національного Фонду енергоефективності та програми екологічних реформ (S2I) в Україні», зокрема, підписано МЕМОРАНДУМ з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ про співробітництво. Проект спрямовано на надання технічної підтримки та посилення матеріально-технічної бази університету з метою підвищення якості та ефективності навчання, зокрема забезпечення стандартизованими і типовими вимірювальними приладами та обладнанням для навчання енергоаудиторів.
Координатор проекту - Олександр Івченко, доцент кафедри ТМВІ, керівник Навчально-методичного центру з підготовки персоналу до сертифікації на базі факультету технічних систем і енергоефективних технологій.
Нагадаємо, що раніше в Харкові група викладачів факультету технічних систем і енергоефективних технологій, після дев’яти днів інтенсивних занять та успішного складання іспиту отримали сертифікати, що підтверджують їхню спроможність готувати фахівців до того, як правильно проводити енергоаудит житлових багатоквартирних будинків.