Дата публікації:
27 вересня 2019
Кількість переглядів:
414
Поділитися:

З 10 по 13 вересня 2019 року в Одеському національному політехнічному університеті відбулася щорічна міжнародна конференція Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes «InterPartner-2019». Організаторами конференції виступили Одеський національний політехнічний університет, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Сумський державний університет та Міжнародна асоціація технологічного розвитку та інновацій.

 

Основною метою конференції є сприяння науково-дослідній діяльності, активізація обміну науковою інформацією між дослідниками, розробниками, інженерами, представниками вищої освіти, студентами та галузевими фахівцями, які працюють в Україні та за її межами.

Теми доповідей були присвячені останнім досягненням в машинобудуванні, механічній інженерії, матеріалознавстві та забезпеченні якості. Загалом, до редколегії конференції було надіслано 101 стаття авторів з 11 країн світу.

Після ретельного експертного огляду програмний комітет прийняв 64 статті, що будуть опубліковані у виданні “Advanced Manufacturing Processes” серії “Lecture Notes in Mechanical Engineering” видавництва «Springer Nature Publishing».

Викладачі кафедри ТМВІ також стали співорганізаторами та учасниками міжнародної конференції. Так, доцент кафедри ТМВІ Іванов В.О. взяв безпосередню участь в організації та виконував обов’язки співголови конференції.

На пленарній секції виступили запрошені спікери з України та Європи:

  • Іван Куріц (Університет м. Жиліна, Словацька Республіка)
  • Славомир Лущинськи (Технологічний університет м. Кєльце, Польща)
  • Мілан Едл (Західночеський університет, Чехія)
  • Атанасіос Мамаліс (Центр проектів з нанотехнологій та передових технологій, НКСР «Демокритос», Греція)
  • Предраг Дашич (Університетський союз «Нікола Тесла», Сербія)
  • Вадим Ступницький (Національний університет «Львівська політехніка», Україна).

На секційних засіданнях були представлені доповіді англійською мовою ст. викладача Денисенко Ю.О. на тему “Decision-Making Based on Prediction of Quality Indicators in the Enterprise’s Information System” та м.н.с. Залоги О.О. “Resolution of the Friction Coefficient of Adhesion under Cutting».