Дата публікації:
26 березня 2023
Кількість переглядів:
143
Поділитися:

Сумський державний університет реалізовує проект «Посилення наукової співпраці між Познанським технологічним університетом та Сумським державним університетом в у галузі механічної інженерії», що фінансується Національною агенцією академічних обмінів NAWA (Республіка Польща) в рамках акції програми «Солідарність з Україною». Заходи реалізуються в рамках альянсу Європейського університету EUNICE. Проект триватиме до кінця 2023 року.

За словами Іванова Віталія Олександровича, координатора проєкта з української сторони: «У проєкті заплановано розроблення сучасних навчальних матеріалів, спільна організація та участь у міжнародних конференціях, проведення спільних науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт, підготовка спільних публікацій для високорейтингових видань та участь у міжнародних конференціях, підготовка спільних проєктних пропозицій, академічна мобільність здобувачів освіти та викладачів, воркшопи та нетворкінг".

Сумський державний університет і зокрема кафедра технології машинобудування, верстатів та інструментів висловлює вдячність керівнику проєкту, доктору Юстині Трояновській та команді Познанського технічного університету, на чолі з к.т.н Юстиною Трояновською за професійний підхід, що дозволило нашому університету залучити нові можливості та ресурси для забезпечення високої якості освіти та наукових досліджень.