Дата публікації:
07 січня 2022
Кількість переглядів:
251
Поділитися:

Завідувач кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів, докт. техн. наук, професор Віталій ІВАНОВ увійшов до складу редакційної колегії престижного наукового видання EAI Endorsed Transaction on Energy Web, що видається Європейським Альянсом Інновацій (Бельгія) та індексується наукометричною базою даних Scopus.

Крім того, нагадаємо, що проф. Віталій ІВАНОВ входить до двох редакційних колегій. Зокрема, Lecture Notes in Mechanical Engineering, що видається видавництвом Springer Nature (Швейцарія), та Acta Logistica (Словаччина). Обидва видання індексуються наукометричною базою даних Scopus.

За словами заступника декана факультету технічних систем та енергоефективних технологій, професора Івана ПАВЛЕНКА, на факультеті є 4 науковця, що виконують функції членів редакційних колегій наукових видань, що індексується наукометричними базами даних Scopus та Web of Science, причому три з них – на кафедрі технології машинобудування, верстатів та інструментів.

Зокрема, проф. Олександр АЛЕКСЄЄВ є членом редакційної колегії наукового журналу Information Technologies and Learning Tools, що індексується наукометричною базою даних Web of Science та проф. Вільям ЗАЛОГА, який є членом редакційної колегії наукового видання "Eastern-European Journal of Enterprise Technologies" за секцією «Виробничо-технологічні системи», що індексується наукометричною базою даних Scopus.