Дата публікації:
14 жовтня 2016
Кількість переглядів:
421
Поділитися:

Сумський державний університет та ряд провідних вищих навчальних закладів України за підтримки Державного комітету молодіжної політики, спорту та туризму України і Сумської обласної державної адміністрації з 26 по 29 жовтня 2016 року проводять у місті Суми шістнадцяту міжнародну молодіжну науково-технічну конференцію «Машинобудування очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво».

ПРОГРАМУ КОНФЕРЕНЦІЇ можна переглянути ТУТ

Метою конференції є обмін науково-технічною інформацією, встановлення ділових та особистих стосунків між молодими вченими України та інших країн в області механічної обробки, виявлення нових можливостей кооперації та об’єднання зусиль у вирішенні спільних проектів. Необхідність та корисність таких зустрічей підтверджує велика кількість конференцій, симпозіумів, семінарів, що відбуваються в Україні та за її межами кожного року. При цьому дана конференція має на меті згуртування та творче піднесення молодої прогресивної генерації вчених, майбутніх машинобудівників та викладачів ВНЗ. Оргкомітет має надію, що дана конференція покладе початок співпраці молодих вчених-машинобудівників, буде сприяти досягненню поставленої мети та розвитку перспективних зв’язків. Оргкомітет запрошує взяти участь у роботі конференції, виступити з доповідями та повідомленнями студентів, магістрів та аспірантів вашого навчального закладу.

Основні наукові напрями конференції

Основні наукові напрями конференції відповідають спеціалізаціям:

  • «Технологія машинобудування»
  • «Процеси механічної обробки, верстати та інструменти»
  • «Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення»

Робочі мови конференції – українська, російська та англійська.

Всі витрати, пов’язані з проведенням конференції та публікацією матеріалів, несуть організатори. Оплата харчування, проживання і проїзду до м. Сум та назад – за рахунок учасників конференції.

Матеріали конференції

До початку роботи конференції планується видання збірника тез доповідей.

За результатами конференції планується видання матеріалів конференції у електронному журналі «Журнал інженерних наук: нотатки молодого вченого » ( в авторській редакції). За представленням організаційного комітету матеріали найкращих доповідей будуть рекомендовано до видання у фаховому журналі «Журнал інженерних наук» (за умови виконання вимог журналу) Детальнішу інформацію можна отримати за адресою http://jes.sumdu.edu.ua/. Для ухвалення рішення про включення представників вашого навчального закладу до складу учасників конференції та своєчасного видання збірника тез доповідей необхідно терміном до 10 жовтня 2016 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь у конференції та тези доповіді.

Важливі дати

1. Подача заявки та матеріалів – до 10 жовтня 2016 р.

2. Отримання запрошення – не пізніше 15 жовтня 2016р.

3. Робота конференції – 26–29 жовтня 2016р.

4. Отримання повідомлення про прийняття статті до друку – не пізніше 15 грудня 2016 р.

Адреса оргкомітету

Україна, 40007, м. Суми, вул. Римського- Корсакова, 2, Сумський державний університет, кафедра технології машинобудування, верстатів та інструментів.

Тел.: (0542) 68-78-52.

Факс: (0542) 68-78-52.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.