Дата публікації:
03 січня 2024
Кількість переглядів:
68
Поділитися:

Вітаємо інтернаціональний авторський колектив у складі зав. кафедри ТМВІ Віталія ІВАНОВА, доцента кафедри ТМВІ Артема ЄВТУХОВА, проф. кафедри КМ ім. В. Марцинковського Івана ПАВЛЕНКА та доцента Юстини ТРОЯНОВСЬКОЇ (факультет механічної інженерії, Познанський технологічний університет, Польща) з перемогою у конкурсі «Педагогічні інновації СумДУ» у 2023 році.

На розгляд конкурсної комісії було представлено проєкт щодо вдосконалення самостійної роботи студентів, використовуючи розроблені авторські навчальні матеріали відкритого доступу, зокрема книгу видавництва Springer Nature «Доповнена реальність в інженерній графіці» («Augmented Reality for Engineering Graphics»), що є результатом тісної співпраці Сумського державного університету з Познанським технологічним університетом.

Розробка авторів проєкту пропонує нові форми організації самостійної роботи студентів, інноваційні підходи до виконання студентами індивідуальних робіт, а також розроблений мобільний додаток, що використовує технологію доповненої реальності для самостійної роботи студентів.

Нагадаємо, що книга «Augmented Reality for Engineering Graphics» та мобільний додаток "AR for Engineering Graphics" (Android, iOS) доступні для вільного завантаження.