Немає даних для відображення в даному блоці

25-26 листопада на базі кафедри ТМВІ Сумського державного університету проведено вже традиційну ХІХ Міжнародну молодіжну науково-технічну конференцію "Машинобудування очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво". Враховуючи ситуацію у світі, цього року вона відбулася за допомогою онлайн-засобів. У роботі конференції взяли участь більше 100 осіб, опубліковано 60 тез доповідей молодих вчених із України, Польщі та Словаччини. У обговоренні результатів наукових досліджень молодих учених взяли участь 12 докторів наук і 5 кандидатів наук.

За словами співголови конференції Професора Вільяма Залоги: «Провести конференцію в даних умовах вже є досягненням. Але конференція виконує ще й роль комунікації, де можна обговорити останні наукові здобутки та поширити нові ідеї».

Учасники виразили побажання наступного року зустрітися наживо, тим паче, що ювілейна ХХ конференція відбудеться на базі СумДУ та буде присвячена 55 річчю кафедри ТМВІ. Чекаємо на доповіді за результатами наукових досліджень та запрошуємо!

Посилання на відео-презентації: частина 1, частина 2.