Немає даних для відображення в даному блоці

На запрошення Української асоціації досконалості та якості доцент кафедри ТМВІ Олександр Івченко взяв участь в онлайн форумі з системного управління якістю.

Цей форум проводиться в рамках Європейського тижня якості, який в цьому році проводиться під девізом «Якість як конкурентна перевага у непередбачуваному середовищі». Саме цій темі будуть присвячені ключові доповіді форуму: як забезпечити сталий успіх організації в світі, який швидко та непередбачувано змінюється: з’являються проривні технології, приходять нові покоління людей з іншими звичками та поведінкою, виникають та щезають ринки, змінюються екологічні системи.

Серед ключових питань, які були розглянуті на форумі:

  • як змінюються уявлення про досконалу організацію в нових умовах: Модель EFQM 2020 року;
  • системи управління безперервністю бізнесу та стандарт ISO 22301;
  • сталий розвиток: орієнтир для організацій у нових умовах;
  • роль співробітників у нових умовах: від людських ресурсів до приваблення талантів;
  • гнучке та ощадливе управління виробничими процесами;
  • діджиталізація та нові технології: можливості та ризики, які вони створюють.

Таким чином, форум зачепив проблеми VUCA-світу, в якому організації постійно стикаються зі змінами, які можуть знищити їх бізнес або суттєво зашкодити йому.

Програма форуму вийшла цікавою і дуже корисною. Насамперед це обумовлено залученням до обговорення тематики форму ключових експертів з різних країн, а також представлення кращих національних практик з реального практичного досвіду щодо удосконалення діяльності організацій: Агропромхолдингу «Астарта-Київ» та Холдингу емоції !FEST.