Дата публікації:
11 жовтня 2022
Кількість переглядів:
152
Поділитися:

Аспірант кафедри ТМВІ Владислав Андрусишин взяв участь в конференції "Rapid Prototyping 3D&4D printing in engineering applications", що проходила з 19 по 20 вересня в м. Кельце. Конференція була присвячена використанню адитивних технологій у виробництві та їх інтеграції у рамках концепції Індустрії 4.0.

В рамках конференції розглядались такі питання, як контроль якості друкованих деталей та матеріалу для друку, моделювання друкованих деталей, аналізу внутрішньої структури друкованих деталей, а також застосуванню адитивних технологій в медицині та машинобудуванні. Крім того, розглядалась необхідність співробітництва університетів та підприємств та модернізації навчальних закладів.

На конференції також були представлені результати спільної роботи кафедри ТМВІ та факультету менеджменту та комп'ютерного моделювання Технологічного університету м. Кельце під керівництвом д-ра Славомира Лущинськи. Робота на тему «The Use of Additive Technologies in the Prototyping of Grippers» була присвячена використанню адитивних технологій при прототипуванні захоплювальних пристроїв, обговорювалися переваги використання адитивних технологій в робототехніці, розглядались оптимальність вибору матеріалів з точки зору прототипування, та методи моделювання вузлів, при складанні яких використовувалися надруковані деталі. Робота виконана на базі обладнання лабораторії моделювання інтелектуальних виробничих систем та лабораторії 3D друку Технологічного університету м. Кельце.

Окрему подяку висловлюємо нашому партнеру - Технічному університету м. Кельце, який є організаторами цієї конференції, за технічне забезпечення та за підтримку при написанні роботи.