Дата публікації:
27 червня 2022
Кількість переглядів:
204
Поділитися:

Вітаємо Дмитра Макаренка, студента IV курсу бакалаврату спеціальності 131 «Прикладна механіка», освітньої програми «Технології машинобудування» з одержанням диплому ІІІ ступеня за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Системи автоматизованого проєктування та комп’ютерного моделювання в науці та виробництві», номінація «Системи автоматизованого проєктування (CAD/CAM/CAE)» (Хмельницький національний університет, м. Хмельницький).
24.06.2022 р. на підсумковій сесії конкурсу Дмитро презентував свою наукову роботу «Оптимізація конструкції верстатного пристрою з використанням комплексу ANSYS Workbench».

Потрібно зазначити, що на конкурс було представлено 19 робіт з 12 закладів вищої освіти України.
Конкурс проводився з метою популяризації та розвитку інженерної освіти в Україні, за ініціативою провідних компаній в області САПР та комп’ютерного моделювання, зокрема – ТОВ «Софтіко» (м. Київ), Progresstech Ukraine (м. Київ), AMC Bridge (США, Україна), ТОВ «Інтерсед Україна» (м. Київ), що працюють в галузі розробки, впровадження та практичного використання систем САПР та комп'ютерного моделювання на підприємствах України та світу, спільно з науково-навчально-виробничим центром «Системи автоматизованого проєктування» Хмельницького національного університету.