Дата публікації:
03 грудня 2015
Кількість переглядів:
292
Поділитися:

25 листопада студенти та співро бітники кафедри відвідали найбільшу промислову виставку в Україні – XIV Міжнародний промисловий форум – 2015 у Києві.

Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги. Цього року в експозиціях виставки були представлені найбільш ефективні сучасні вітчизняні та світові інженерно-технологічні рішення, науково-технічні досягнення практично в усіх галузях промислового виробництва близько 300 компаній з 28-ми країн світу.

  Студентам представилася можливість ознайомитися з новітніми технологіями, поспілкуватися з фахівцями машинобудівної галузі, виробництва металорізального інструмента і верстатобудування. Вони брали участь у презентаціях промислових стендів новітніх лазерних комплексів, високоточних оброблювальних токарних центрів та експозиції роботів провідних світових брендів.

 Щорічний форум сприяє розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування та модернізації основних виробничих галузей України, впровадженню енерго- і ресурсозберігаючих технологій та обладнання.